{ "title": "Kaşarlı Ekmek", "image": "https://www.kasar.gen.tr/images/Kasarli-Ekmek-26.jpg", "date": "19.01.2024 17:44:27", "author": "TUĞBA YILMAZ", "article": [ { "article": "Kaşarlı Ekmek, Lezzeti bir harika. Kahvaltı masalarının çeşitlerinden biri. Yapımı çok basit ve gerçekten doyurucu. Çocuklarınız sabah okula'mı gidiyor ya da eşiniz ise gidiyor onlar için gerçekten besleyici ve doyurucu olan kaşarlı ekmeği onlarda severek yiyecektir. Kahvaltı sofranızda mutlaka yer almalıdır. Benim severek yaptığım ve tadına doyamadığım kaşarlı ekmeği sizlere de tavsiye ederim. Gelin ben size bu mükemmel lezzetin tarifini vereyim sizde sabah kahvaltıda yapın.

Kaşarlı Ekmek İçin Malzemeleri
Kaşarlı Ekmek Nasıl Yapılır?

Öncelikle süt, yumurta ve sıvı yağ bir kap içerisinde güzelce çırpılır. Daha sonra içerisine kaşar rendesi ilave edilerek güzelce karıştırılır. Ekmek dilimleri tepsi içerisine dizilir. Hazırlanan karışımdan ekmeklerin üzerine 1 yemek kaşığı dökülür ve yayılır. En son olarak ısıtılmış 200 derece fırına atılır kaşarlar eriyinceye kadar pişirilir. Hazır olan kaşarlı ekmek servise hazır.

Afiyet olsun.
" } ] }