Kaşarlı börek yapmak için malzeme listede hazır bulunan yufkaları mutfak tezgâhının veya masanın üzerine alıp üçgen biçiminde küçük ve eşit parçalara ayıralım. Değer taraftan derin bir kabın içine sıvı yağı, yoğurdu, sütü, yumurtayı çırpalım küçük parçalara ayırdığımız yufkaların üzerine fırça yardımı ile sürelim. Daha sonra yufkaların içine birer dilim kaşar peyniri koyalım yufkayı sigara böreği gibi güzel güzel saralım. Fırın tepsisini yağlayın ve kaşarlı böreği sıra ile dizelim. Üzerine yumurta sarısını sürelim ve çörek otunu ve susam otuna dökelim ve kaşarlı böreği fırın tepsisine dizelim.
Daha sonra170 derece ısıtılmış olan fırında 30 dakika pişirelim. Güzelce pişip kızaran kaşarlı börekler soğuması için bir kenara bırakılır. Kaşarlı börekler soğuduktan sonra afiyetle yenilmesi için servise hazır hale gelir.
Afiyet olsun.