Fırında kaşarlı patatesli tavuk göğsü tarifini okuduktan sonra, gerçekten çok lezzetli bir yemek olduğunu düşünüyorum. Tavuk göğsünü marine etmek, yemeğin tadını katlayacaktır. Acaba bu tarife eklenebilecek başka baharatlar var mı, yoksa bu baharatlar yeterli mi? Patatesleri tuzlu suda bekletmek de güzel bir fikir, bu sayede daha lezzetli olacağını düşünüyorum. Pişirme süresi konusunda endişeliyim, tavuklar tam anlamıyla pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Ayrıca, soğan ve sarımsağı eklemek isteğe bağlı demişsiniz. Onları eklemeden yapılır mı yoksa lezzet için mutlak gerekli mi?
Fırında kaşarlı patatesli tavuk göğsü tarifini okuduktan sonra, gerçekten çok lezzetli bir yemek olduğunu düşünüyorum. Tavuk göğsünü marine etmek, yemeğin tadını katlayacaktır. Acaba bu tarife eklenebilecek başka baharatlar var mı, yoksa bu baharatlar yeterli mi? Patatesleri tuzlu suda bekletmek de güzel bir fikir, bu sayede daha lezzetli olacağını düşünüyorum. Pişirme süresi konusunda endişeliyim, tavuklar tam anlamıyla pişip pişmediğini nasıl anlayabilirim? Ayrıca, soğan ve sarımsağı eklemek isteğe bağlı demişsiniz. Onları eklemeden yapılır mı yoksa lezzet için mutlak gerekli mi?
Cevap yaz