Patates ve yumurta ile kaşarlı omlet tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle patatesleri haşlamak yerine kızartmayı denesek nasıl olur? Böylece daha çıtır bir doku elde edebilir miyiz? Ayrıca, soğanı atlayıp sadece patates ve yumurta ile yapsam lezzetinde bir kayıp yaşar mıyım? En son eklenen baharatlar omletin tadını gerçekten etkiliyor mu? Denedikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum!
Patates ve yumurta ile kaşarlı omlet tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle patatesleri haşlamak yerine kızartmayı denesek nasıl olur? Böylece daha çıtır bir doku elde edebilir miyiz? Ayrıca, soğanı atlayıp sadece patates ve yumurta ile yapsam lezzetinde bir kayıp yaşar mıyım? En son eklenen baharatlar omletin tadını gerçekten etkiliyor mu? Denedikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum!
Cevap yaz