Evde kuşbaşılı kaşarlı pide yapmak gerçekten çok keyifli! Hamurun mayalanma süresi beklemek zor ama sonuç harika oluyor. Kuşbaşı etin soğanla birlikte sotelendiği o sıcak aromalar bile iştah açıyor. Ben de pideyi farklı malzemelerle çeşitlendirmeyi seviyorum, biber eklemeyi denedim çok güzel oldu. Pideleri fırında pişirirken kenarlarının altın rengini alması harika bir görüntü oluşturuyor. Sıcak servis yapıldığında, yanında ayranla gerçekten eşsiz bir lezzet ortaya çıkıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Evde kuşbaşılı kaşarlı pide yapmak gerçekten çok keyifli! Hamurun mayalanma süresi beklemek zor ama sonuç harika oluyor. Kuşbaşı etin soğanla birlikte sotelendiği o sıcak aromalar bile iştah açıyor. Ben de pideyi farklı malzemelerle çeşitlendirmeyi seviyorum, biber eklemeyi denedim çok güzel oldu. Pideleri fırında pişirirken kenarlarının altın rengini alması harika bir görüntü oluşturuyor. Sıcak servis yapıldığında, yanında ayranla gerçekten eşsiz bir lezzet ortaya çıkıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz