Kaşarlı fırında patates tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Patateslerin kabuklarıyla birlikte soyulması ve tuzlu suda bekletilmesi fikri gerçekten pratik görünüyor. Zeytinyağı ile yağlanmış tepside pişirilmesi, patateslerin daha gevrek olmasını sağlayacak gibi. Özellikle sıcak servis önerisi ve yanında yoğurtla sunulması oldukça cazip. Sizce bu tarifi denedikten sonra, misafirlerim için başka hangi sosları yapabilirim?
Kaşarlı fırında patates tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Patateslerin kabuklarıyla birlikte soyulması ve tuzlu suda bekletilmesi fikri gerçekten pratik görünüyor. Zeytinyağı ile yağlanmış tepside pişirilmesi, patateslerin daha gevrek olmasını sağlayacak gibi. Özellikle sıcak servis önerisi ve yanında yoğurtla sunulması oldukça cazip. Sizce bu tarifi denedikten sonra, misafirlerim için başka hangi sosları yapabilirim?
Cevap yaz