Tavuklu kaşarlı pide tarifini okurken aklımda birkaç soru belirdi. Öncelikle, hamurun dinlenme süresinin tam olarak 1 saat olması gerektiği belirtiliyor, peki bu süre gözlemlenmeden uzatılsa, hamurda bir etkisi olur mu? Ayrıca iç harcının hazırlanmasında pembeleşen soğan ne kadar süre pişirilmesi gerektiğiyle ilgili bir ipucu verilmemiş, bu konuda biraz daha net bilgi verir misiniz? Fırında pişirme süresi olarak 15-20 dakika öngörülüyor; peki bu süre tam olarak fırının ısısına göre nasıl değişkenlik gösterir? Son olarak, pide ile birlikte sunulacak yan lezzetlerin hangileri sizce en uyumlu olurdu? Özellikle yoğurt ve salata dışında, başka önerileriniz var mı?
Tavuklu kaşarlı pide tarifini okurken aklımda birkaç soru belirdi. Öncelikle, hamurun dinlenme süresinin tam olarak 1 saat olması gerektiği belirtiliyor, peki bu süre gözlemlenmeden uzatılsa, hamurda bir etkisi olur mu? Ayrıca iç harcının hazırlanmasında pembeleşen soğan ne kadar süre pişirilmesi gerektiğiyle ilgili bir ipucu verilmemiş, bu konuda biraz daha net bilgi verir misiniz? Fırında pişirme süresi olarak 15-20 dakika öngörülüyor; peki bu süre tam olarak fırının ısısına göre nasıl değişkenlik gösterir? Son olarak, pide ile birlikte sunulacak yan lezzetlerin hangileri sizce en uyumlu olurdu? Özellikle yoğurt ve salata dışında, başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz